0742 879 263
Luni - Vineri: între 9:00 - 17:00

Cos de cumparaturi - 0,00 RON

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Informatii livrare

Termeni de livrare

Comenzile transmise vor fi onorate în limita stocului disponibil. Termenul de livrare este de regulă 2-3 zile lucrătoare, dacă produsul este pe stoc în România şi de 8-12 zile lucrătoare dacă este pe stoc în alte depozite din afara tării.
Dacă un produs nu va fi disponibil într-o perioada scurtă de timp, vom informa clientul prin e-mail despre cel mai apropiat termen de livrare posibil – doar în cazul în care avem informaţii legate de adresa clientului. Clientul este obligat, să lase o adresă actuală şi să anunţe în scris orice modificare de adresă, relevantă pentru contract. Dezavantajele din neîndeplinirea acestei obligaţii le suportă clientul. La întârzierile de livrare cauzate de factori externi, ca de ex. forţa majoră, probleme de transport, dispoziţii ale autorităţilor, etc. ca şi în cazul altor evenimente nepricinuite de către comerciant, nu se pot formula pretenţii de despăgubire. Nici în şituaţia în care livrarea este întârziată şi neexecutată dîn cauza furnizorilor noştri.  Dacă clientul refuză în mod nejustificat preluarea comenzii de la livrator/curier isi va asuma consecintele date privind costul trasnportului pana la adresa in cauza.
Dacă produsul comandat nu poate fi livrat şi a fost achitat în avans, clientul va primi înapoi suma platita pentru comandă respectivă.
Valoarea obligaţiilor SC IVT Scule SRL faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produselor nu depăşeşte valoarea sumelor încasate de SC IVT Scule SRL de la clientul respectiv. În astfel de situaţii, SC IVT Scule SRL nu va plăti despăgubiri  clientului.
 
Livrarea şi costurile de expediere

Preţurile produselor afişate pe acest site sunt exprimate în RON şi includ TVA.Costul aferent transportului la adresa solicitată de client nu este inclus in pret, si este calculat automat in sistemul de finalizare a comenzii. Valoarea trasnportului pentru o adresa din tara este de 25 de lei plus 1.5 lei adaugati /kg. Astfel sistemul va caclula transportul produselor automat conform greutatii lor. 
Societatea noastră asigură livrarea produselor la adresa indicată. Transportul produselor este asigurat prin intermediul servicilor de curierat Schenker Romtrans, Cargus sau Fan Courier până la intrarea în imobilul clientului.
În momentul preluării produselor de la curier vă rugăm să verificati întegritatea produsului (nu numai al ambalajului), dacă semnalaţi nereguli (zgârieturi, tamponări, etc) refuzaţi în mod categoric preluarea produsului de la firma transportătoare. Semnalaţi imediat nereguliile în scris, completând scrisoarea de transport înaintată de reprezentantul firmei de transport indicând motivul exact al problemei semnalate. Livrarea se face fără accesoriile din poze.

Pentru servicii speciale: de  urcat, coborât scări cu produse de mare dimensiune/ greutate, sau instalat/ancorat seif,  vă rugăm sa ne scrieți pentru a va face o ofertă, pentru adresa cerută.