0742 879 263
Luni - Vineri: între 9:00 - 17:00

Cos de cumparaturi - 0,00 RON

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Despre noi

Bine aţi venit pe suprafața online www.buyitfast.ro administrată de societatea sc. IVT Scule srl.

Suntem o echipă tanară care se defineste prin eficiență, rapiditate, corectitudine si promtitudine in ceea ce priveste nevoile clientilor noștrii. Societatea comerciala a înfiintata in 2011 și are ca activitate principala deservirea clientiilor nostrii în domeniul online prin intermediul magazinelor noastre online cu produse de securitate mecano-fizică : seifuri, casete antifoc, case de bani, dulapuri de siguranţă pentru arme şi documente, casete de bani, casete pentru chei precum şi diverse accesorii pentru aceste produse. Aceste produse sunt de inalta calitate, fabricate de societăți de prestigiu din Europa și din lume. In oferta noastra de produse dorim sa va oferim numai produse de cea mai buna calitate, într-un interval de timp cât mai scurt cu servicii de livrare și instalare pe măsura de solicitarea clienților noștri, dorim să introducem în sortimentul nostru de produse cât mai multe branduri respectiv produse metalice de înaltă calitate numai pentru dumneavoastra!

Comandă acum Online simplu și ușor. Vă ascultăm și vă oferim cea mai bună soluție pentru D-vostră .Oferim o gamă bogată de solutii inovative din domeniul securității mecano-fizice și produsele celor mai renumite branduri din Europa și USA.

Suntem importatori specializați in comercializarea de acetse tipuri de produse care permit păstrarea în siguranță a valorilor D-voastră și a societății. Portofoliul nostru de produse include solutii atat la cheie cat si echipamente pentru domniiul bancar, comerț, benzinării cât și pentru cel casnic.  

De ce BuyItFast ? În condițile în care doriți cea mai bună soluție pentru D-voastră acasă sau chiar la birou sau societate pe care o administrați, rapiditate în soluționarea problemei apaărute în perioada de utilizare a produsului sau chiar în post garanție, puteți conta pe o echipă profesionistă 

Cum ne diferentiem de concurenta?  Care este aportul nostru in vanzarea unui produs sau a unei solutii? Raspunsul pe care noi l-am gasit pentru aceste intrebari este compus din know-how, experienta, seriozitate dar mai presus, servicii profesionale la nivel inalt. Activitatea noastra este guvernata de principiul ca orice situatie trebuie tratata cu seriozitate, profesionalism si promptitudine. Pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate am adoptat un sistem de lucru centralizat si foarte eficient cu proceduri administrative clare, organizate cu ajutorul unei solutii personalizate. Garantam un raspuns rapid la orice cerere de oferta sau suport, gestiunea coerenta si productiva a oricarei situatii si managementul eficient al proiectului dumneavoastra.

Vă mulțumim pentru încredera acordată echipa BuyitFast.ro
 
Date persoana juridica:
S.C. IVT Scule S.R.L.Cod unic de inregistrare: RO28172367/14.03.2011
Nr.de inregistrare in Reg.Com.: J08/404/2011, capital social: 200 lei
Adresa sediu social: str. Muncitorilor nr.9, 500265 Brasov jud.Brasov
email: office@buyitfast ro.
www.buyitfast.ro